Samenwerking met Blankestijn en partners

Vendl is en nieuwe samenwerking aangegaan met Blankestijn & Partners. Beide directeuren vonden elkaar in de passie waarmee ze hun vak uitoefenen: gewoon goed is niet genoeg, wij willen uitmuntend zijn en plezier hebben in het doorgeven van ons vak.  Samen willen we de doelgroep van trainers en coaches versterken.

Samenwerking met Blankestijn en partners

Hieronder een korte weergave van een interview van waarom de dames voor de samenwerking gekozen hebben.

Silvia Blankestijn: Waarom heb je voor mij als partner gekozen?

Adélka Vendl: Je ademt voor mij vertrouwen en kunde uit. Iemand die net zo gedreven is als ik. Je staat ervoor  om het product dat je maakt   elke dag weer te verbeteren, samen met je team.  Omdat je  elke keer denkt: “Ik heb iets er bij geleerd, laat ik dat toepassen in een van mijn producten." Je uitgangspunt daarbij is dat je werk verzet om je trainingen  effectiever te maken en beter aan te laten sluiten.  Je bent niet bang om te experimenteren en stelt je zelf ook doelen om zichtbaar te blijven, zoals het schrijven van je laatste boek 'Impact als trainer'. En daar gaat het volgens mij over in ons vak: Hoe zorg je er voor dat mensen gaan bewegen om hun gedrag onder de loup te nemen?

Adélka Vendl: En Silvia, waarom heb jij voor mij gekozen?

Silvia Blankestijn: Ik vind je een vakvrouw, die gedreven is om de theorie en achtergronden van het provocatief coachen in al zijn facetten te doorgronden. Je boek ‘U lijkt me een vrij hopeloos geval’ is hier een inspirerende weerslag van. Met je frisse, nuchtere blik op veranderingsprocessen in mensen en organisaties en je directe confrontaties belichaam je de provocatieve aanpak in alles wat je doet, als samenwerkingspartner en als opleider. Je zet mensen op een ander been, daagt uit en bent zelf het levende voorbeeld.  Ik ben er trots op dat we jouw opleiding tot provocatieve coach mogen toevoegen aan ons opleidingsaanbod voor coaches en trainers. Een krachtige methodiek uitgedragen door een bevlogen vakvrouw!

Blankestijn & Partners