Nieuwe zomertraining Provocatief

Zomertraining Provocatief Vendl

Een uitdagende en vrolijke week vol provocatieve communicatie en improvisatie theater. Vergaar lef, ervaar de kunst van het geven en ontdek de onuitputtelijke bron van humor. 

"Zin" is een onuitputtelijke bron van energie. Als je ergens zin in hebt dan kun je bergen verzetten. Met provocatief communiceren verzet u uw zinnen deze week, maar krijgt u er ook weer zin in!

U doorbreekt in deze week de patronen waar u last van heeft. U leert hoe u in uw dagelijkse omgang meer lichtheid, humor en durf kunt laten zien en u gaat speelser met kritiek om. U wordt liefdevol uitgedaagd de wereld eens door een andere bril te bekijken. U leert ook soepel om te gaan met lastige situaties die u in het leven tegenkomt. Weerstand, manipulatie, egozaken, spiraaldenken etc. Lachen om uw (eigen) onmogelijkheden in interactie werkt bevrijdend en geeft nieuwe energie om hier anders en beter mee om te gaan. Deze zomertraining is voor iedereen die wil ontdekken wat het leven voor hem/haar zinvol maakt en hoe je daar kunt komen.

De training zal worden gehouden op een sfeervolle locatie in het midden van het land.