Opleiding tot Provocatief Coach

De opleiding tot provocatief coach was weer een groot succes!

Opleiding tot provocatief coach

Een enthousiaste groep trainers/coaches heeft zich gewaagd aan de opleiding tot provocatief coach. Alle deelnemers hebben met goed gevolgd de opleiding afgesloten en kunnen de geleerde provocatieve technieken in de praktijk gaan gebruiken!

“Wat bij mij van de opleiding het meest blijft hangen is de boodschap dat we als therapeut of coach geen heiligen hoeven te zijn. We mogen ons vervelen, irriteren, verbazen, onze eigen (idiote) ideeën ventileren, experimenteren, in de rede vallen en gek doen. Kortom we hoeven ons niet langer meer normaler te gedragen dan onze cliënten doen. Tegelijkertijd laat de literatuur zien en de opleiding ons ervaren dat er wel degelijk een visie zit achter de provocatieve aanpak. Een coach of therapeut mag dan weer een beetje mens zijn met al zijn zwakten. Het is wel een mens met een goed hart, die onvoorwaardelijk gelooft in de kracht van cliënten.” 

Aldus E. Bos (zelfstandig coach)

Opleiding tot provocatief coach