Persbericht Demonstratiedag

Demonstratiedag provocatief coachen

Demonstratie Provocatief Coachen voor professionele begeleiders

Op zaterdag1 oktober 2016 organiseert Vendl Opleiden & Ontwikkelen een  demonstratiedag  Provocatief Coachen.

Samen met provocatieve experts Jeffrey Wijnberg en Jeroen Stek demonstreert Adélka Vendl deze methodiek. Professionele  begeleiders kunnen observeren of  zelf ondergaan wat Provocatief Coachen is en  hoe het werkt. 


Praktisch
Vendl Opleiden & Ontwikkelen ontvangt  geïnteresseerden voor deze dag op de eigen  trainingslocatie,  Soestdijkseweg-Zuid 217, 3721 AD Bilthoven, van 10.00 tot 16.00 uur. Meer  informatie over deze Demodag Provocatief Coachen en aanmelding daarvoor is te vinden op  http://www.vendl.nl/demodag-provocatief-coachen.

Voor professionele begeleiders
Een van de misverstanden over Provocatief  Coachen is dat het de begeleider een vrijbrief geeft  om de cliënt te kwetsen,  te beledigen of onderuit te halen. Vendl bedacht deze Demodag om  dit soort  misverstanden te ontkrachten en te demonstreren wat Provocatief Coachen dan wél  is.  Collega-experts Jeffrey Wijnberg en Jeroen Stek bleken bereid dit samen met  haar te doen.  Professionele begeleiders – coaches, trainers, psychologen,  therapeuten, maatschappelijk werkers, mediators, vertrouwenspersonen, enzovoort - zijn welkom. Zij krijgen de gelegenheid de  methodiek te observeren en  ervaren. Ook is er ruimte voor vragen en discussie.

Over  Vendl Opleiden & Ontwikkelen
Arbeids- en organisatiepsycholoog Adélka Vendl  heeft zich gespecialiseerd in de provocatieve  stijl. Deze past ze toe in  training en coaching. Ook leidt ze al vele jaren collega’s op in deze  onorthodoxe  methodiek. In 2011 publiceerde ze haar boek  U  lijkt me een vrij hopeloos geval. In  dit boek adresseert ze misverstanden  en presenteert ze feiten over provocatief coachen. Ook  schreef ze artikelen in  verschillende vakbladen over de provocatieve stijl en haar onderzoek  daarnaar.

Demonstratiedag Provocatief Coachen.