Stage lopen bij Vendl

Florian+Roman

Florian Roman heeft een half jaar stage gelopen bij Vendl in het kader van zijn opleiding Psychologie. In deze tijd heeft hij de verschillende facetten van het werk bij Vendl mee gekregen.

 “De stage bij Vendl is uitstekend geschikt voor een ondernemende student uit de richting Arbeids- en Organisatiepsychologie. Vooral wanneer de student geïnteresseerd is in zelfstandig ondernemen kan je tijdens deze stage de kneepjes van het vak leren kennen en ervaren hoe het is om als zelfstandig psycholoog te functioneren in het bedrijfsleven. Als stagiaire neem je deel aan alle activiteiten die daarbij horen. Dat wil zeggen het bijwonen en verzorgen van diverse trainingen, opleidingen en individuele[Florian] begeleiding als ook het voorbereidende werk en de nazorg die hierbij komt kijken.

De stage is intensief en er kan van je worden verwacht dat je zeer vroeg je bed uit moet om deel te nemen aan trainingen in uithoeken van het land. Anderzijds heeft dit een avontuurlijk aspect. Je leert hoe je contact maakt met verschillende klanten en hoe dit klantencontact wordt onderhouden. De begeleiding van je stagebegeleidster is persoonlijk en uitdagend.'''   - Aldus Florian over zijn stage bij Vendl.

Meer informatie over provocatief coachen?

Opleiding tot provocatief coach

Boek van Adelka Vendl over provocatief coachen