Adelka Vendl provocatief coach

Adélka Vendl

Dit is Adélka:
psycholoog, provocatief, uitdagend, warm, gepassioneerd en analytisch
Doelgroep:
(jonge) vrouwen met carrière,  ambitieuze  professionals, leidinggevenden en ondernemers  
Thema's:  
assertiviteit, zelfvertrouwen, keuzes maken,  work/life balance, talentontwikkeling en leiderschap

Coaching op het cruciale punt van je carrière ontwikkelt leiderschap & kracht en versnelt je impact. Coaching is een onderdeel van je persoonlijke ontwikkeling en het bereiken van je doelen.
Ik geloof erin dat je carrière en privé goed kunt combineren.  Weten wat je talenten zijn, assertief optreden en je zelfverzekerd voelen zijn daarbij belangrijk. Maar ook acceptatie van wat niet lukt. Ik begeleid je daarbij in de juiste keuzes te maken.
Ik coach op een zeer frisse en easy going manier. Het combineren van warme steun met een dosis  uitdaging en realisme. Net als het normale leven eigenlijk ...

Ik streef ernaar om een positieve invloed te hebben op de wereld van morgen. Dat zie je terug in mijn lidmaatschap bij  thecoachingfellowship.org Ik zet mij in om vrouwen (25-35) te coachen zodat zij de echte top kunnen bereiken.  Not only be good but also do good.