Even iets over certificatie

Als je hard gewerkt heb wil je dit laten zien door middel van een certificaat.
Certificaten worden steeds belangrijk en dat begrijpen wij.

Je krijgt bij ons dan ook een certificaat uitgereikt ‘provocatief coach’ (bij de opleiding tot provocatief coach). Je sluit af met een toets en krijgt feedback op je live gesprek.
Dat betekent dan dat je aan de slag kunt als provocatief coach en dat je de basistechnieken goed weet te gebruiken. Als je het advanced level doet sluit je af met een examen en een diploma. Daarin wordt je beoordeeld of je het voldoende beheerst voor het advanced level of niet.

Maar even eerlijk over certificaten. Onze collega’s doen het ook maar er is geen ‘beroepsvereniging provocatief coaches’. Dus de toetsingscriteria die wij hanteren en die anderen hanteren zijn door onszelf opgesteld.

Als je dus een certificaat of diploma haalt in het provocatief coachen dan staat dit nergens geregistreerd behalve bij het instituut zelf. Een register van provocatieve coaches is dus niet ergens ‘geregistreerd’. Wat wij weten is dat de meeste gerenommeerde instituten dat gewoon goed doen. Wij zijn gedreven en gepokt en gemazeld. En we zijn er allemaal op gericht dat we jou zo veel mogelijk aanleren.

Oh ja, PE punten!

Je wilt graag geregistreerd blijven staan voor jou belangrijke beroepsvereniging. Dat kan altijd bij Vendl. Omdat er echter zoveel verenigingen zijn kunnen we onmogelijk voor elke vereniging vóóraf accreditatie punten vragen. Dat kost ook aanzienlijk veel geld. Wij willen de opleiding betaalbaar houden. We hebben ze tot nu toe wel altijd gekregen, dat is een geruststelling. Onze opleiding zit uitstekend in elkaar. Standaard vragen we punten aan voor NIP, BAMW, Sociaal agogen.

Wat kun je doen als je punten wilt is dit bij je aanmelding aan te geven. We nemen contact met je op en spreken met je door hoe we dit doen.

Groet, Adélka Vendl

CRKBO_Vendl.png