Individueel provocatief coachen

Vendl individuele coaching

Provocatief coachen

direct in actie en duurzaam resultaat

Vendl heeft een privé praktijk voor coaching in Bilthoven en Amsterdam. We werken met werkgerelateerde en privé problematiek. En natuurlijk provocatief. Dat betekent action learning: gelijk in de coachkamer werken aan je gedrag. 

Maar ook evidence based. Onze coaches werken volgens strenghts based coaching, de gedragstherapie en principes uit de positieve psychologie. Maar wat betekent dat dan? Dat ze serieus met hun vak bezig zijn en het naadje van de kous weten.

Wat houdt het in voor mij als cliënt?

Ons doel:
Zelfkennis, eigen leiderschap en weten waar u energie in wilt steken. En daarna? 
Daadwerkelijk stappen maken!

Sessieverslag, zodat u weet wat u te wachten staat?
Geïnteresseerd en meer weten? Mensen die geïnteresseerd zijn in een coachingstraject bieden wij de mogelijkheid om een echt sessieverslag te lezen van een client. Een sessieverslag is een reflectie van de client op de vorige sessie. Dit maken alle clienten bij de praktijk van Vendl en een van de bijwerkingen is dat mensen nog beter zelf tot inzichten komen en aan de slag gaan met hun problematiek. Als u hierin geïnteresseerd bent en graag beter wilt weten wat u te wachten staat, hoe het werkt en hoe het u kan helpen, kunt u Adélka bellen of mailen naar info@vendl.nl. Dit is geheel vrijblijvend.

Onze  twee ervaren provocatieve psychologen zijn:

Lees hier onze algemene voorwaarden

Waarom naar een provocatieve psycholoog?