Coachingspraktijk Vendl

Individueel provocatief coachen en/of therapie

Vendl individuele coaching

Provocatief coachen

direct in actie en duurzaam resultaat

Vendl heeft een coachingspraktijk voor individuele begeleiding in Bilthoven en Amsterdam. We werken met werkgerelateerde en privé problematiek. Coaching is gericht op persoonlijke effectiviteit rondom het werk en therapie is meer gericht op zwaardere problematiek zoals angsten, depressie en vragen rondom zelfbeeld.
Wij werken provocatief. Dat betekent action learning: gelijk in de coachkamer werken aan je gedrag. Maar ook evidence based, daarbij is gedragstherapie onze basis. Onze praktijkervaring wordt gevoed met de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Wij doen onderzoek naar de provocatieve psychologie zowel individueel als bij instelingen.

Ons doel:
Positieve verandering teweeg brengen in uw functioneren. Weten waar u energie in wilt steken. En daarna? Daadwerkelijk stappen maken!

Wat houdt het in voor mij als cliënt?

Therapie:
Voor therapie is vergoeding uit het basispakket mogelijk. Neem contact op met ons info@vendl.nl

Voor KLM personeel : KLM purser coaching

Sessieverslag, zodat u weet wat u te wachten staat?
Geïnteresseerd en meer weten? Mensen die geïnteresseerd zijn in een coachingstraject bieden wij de mogelijkheid om een echt sessieverslag te lezen van een client. Een sessieverslag is een reflectie van de client op de vorige sessie. Geïnteresseerd? Bel of mail Adélka Vendl, info@vendl.nl. Dit is geheel vrijblijvend.

Onze  twee ervaren provocatieve psychologen zijn:

Lees hier onze algemene voorwaarden

Waarom naar een provocatieve psycholoog?