Individueel provocatief coachen

Vendl individuele coaching

Provocatief coachen

direct in actie en duurzaam resultaat

Vendl heeft een privé praktijk voor coaching in Bilthoven en Amsterdam. We werken met werkgerelateerde en privé problematiek. En natuurlijk provocatief. Dat betekent action learning: gelijk in de coachkamer werken aan je gedrag. 

Maar ook evidence based. Onze coaches werken volgens strenghts based coaching uit de positieve psychologie en ondersteunen het onderzoek van Alex Linely en Susan Harrington.
Wat houdt het in voor mij als cliënt?

Ons doel:
Zelfkennis, eigen leiderschap en weten waar u energie in wilt steken. En daarna? 
Daadwerkelijk stappen maken!

Sessieverslag, zodat u weet wat u te wachten staat?
Geïnteresseerd en meer weten? Mensen die geïnteresseerd zijn in een coachingstraject bieden wij de mogelijkheid om een echt sessieverslag te lezen van een client. Een sessieverslag is een reflectie van de client op de vorige sessie. Dit maken alle clienten bij de praktijk van Vendl en een van de bijwerkingen is dat mensen nog beter zelf tot inzichten komen en aan de slag gaan met hun problematiek. Als u hierin geïnteresseerd bent en graag beter wilt weten wat u te wachten staat, hoe het werkt en hoe het u kan helpen, kunt u Adélka bellen of mailen naar info@vendl.nl. Dit is geheel vrijblijvend.

Waarom naar een provocatieve psycholoog?

 

Michiel Bontenbal Leidinggevende hoofd programma's projecten en onderhoud

Michiel-Bontenbal-provocatief-coachen.jpg

“Met gemengde gevoelens ging ik naar de persoonlijke coaching, maar ik heb genoten van de aanpak van Adélka. Al die management ervaring van mij moet toch langzamerhand genoeg zijn, maar ik merkte, je stopt pas met leren als je de kist in stapt. Adélka wist mij haarfijn met de nodige precisie het punt aan te geven waar ik – zonder het zelf door te hebben – terugviel in gedrag. En ze deed dat zonder modellen of andere shit. Gewoon mij aankijkend en mij de spiegel voorhouden. Een knappe prestatie en het resultaat is dat ik het nog iedere dag gebruik.”

Onze  twee ervaren provocatieve psychologen zijn:

Lees hier onze algemene voorwaarden