Schermafbeelding 2018-07-27 om 19.28.11.png

Women United is een bijzonder leiderschapsprogramma speciaal voor vrouwen die het verschil durven te maken. Het afgelopen jaar heeft Better Future, in samenwerking met verschillende sociale partners, reizen naar Gambia en India begeleid.Tijdens het programma richt je je als deelneemster op twee aspecten. Je werkt aan je persoonlijke uitdagingen en aan een betere toekomst voor de lokale vrouw.

Women only dus!

Afgelopen dinsdag hebben we weer een ontzettend leuke groep vrouwen aan tafel gehad tijdens één van onze Women United diners. Mooie gesprekken en optimistische verhalen inspireerde ons onze persoonlijke ervaringen van de afgelopen tijd te delen met zoveel mogelijk vrouwen en natuurlijk ook mannen. Voor onze volgende Women United reizen naar Gambia en India in 2019 zijn wij opzoek naar weer een bijzonder gezelschap, want als geen ander weten wij:

When great women meet, great things will come out of it!

Annemarie, Annet, Adélka en Jolanda

 

015f88ec-92d2-42ae-9e2b-f453d585fbca.jpg

Women United Nieuws

"Een Female Leadership Journey naar Zuid-India doet journalist Annemieke Diekman zich een stuk lichter voelen. Een les in door-zetten, je beter weten te verkopen en Indiaas optimisme."

Een van de deelneemsters van het India programma heeft in Het Financieele Dagblad een achtergrond artikel over Buzz geschreven. Het project waar Women United haar energie, kennis en inspiratie aan geeft en van ontvangt. Lees hier het volledige artikel.

Women United Diner

Graag delen we het gevoel en de ervaringen die wij hebben opgedaan met jou. Daarvoor hoef je niet metéén naar Gambia of India. Begin gewoon met een heerlijk diner bij ons in Austerlitz op maandag 3 september aanstaande. We beloven je een interessante avond met een paar leuke, stoere, slimme, vrouwen net als jij! Bekijk hier de uitnodiging. 

A Journey to make a difference


Ben jij klaar om:

-een volgende stap te maken op persoonlijk en/of professioneel vlak?

-een positieve veranderingen aan te brengen in je eigen leven én het leven van iemand anders? 
-een 'life-changing experience' aan te gaan? 

 

Klik hieronder voor meer informatie over onze komende programma's in Gambia en India.