Samenwerking met Blankestijn & partners

Vendl-Blankestijn en Partners

Vendl heeft een hechte samenwerking met Blankestijn & Partners.
Beide directeuren vonden elkaar in de passie waarmee ze hun vak uitoefenen: gewoon goed is niet genoeg, wij willen uitmuntend zijn en plezier hebben in het doorgeven van ons vak.  Samen willen we de doelgroep van trainers en coaches versterken.

Hieronder een korte weergave van een interview van waarom de dames voor de samenwerking gekozen hebben.

Silvia Blankestijn: Waarom heb je voor mij als partner gekozen?

Adélka VendlJe ademt voor mij vertrouwen en kunde uit. Iemand die net zo gedreven is als ik. Je staat ervoor  om het product dat je maakt   elke dag weer te verbeteren, samen met je team.  Omdat je  elke keer denkt: “Ik heb iets er bij geleerd, laat ik dat toepassen in een van mijn producten." Je uitgangspunt daarbij is dat je werk verzet om je trainingen  effectiever te maken en beter aan te laten sluiten.  Je bent niet bang om te experimenteren en stelt je zelf ook doelen om zichtbaar te blijven, zoals het schrijven van je laatste boek 'Impact als trainer'. En daar gaat het volgens mij over in ons vak: Hoe zorg je er voor dat mensen gaan bewegen om hun gedrag onder de loup te nemen?

Adélka Vendl: En jij?

Silvia Blankestijn: Ik vind je een vakvrouw, die gedreven is om de theorie en achtergronden van het provocatief coachen in al zijn facetten te doorgronden. Je boek ‘U lijkt me een vrij hopeloos geval’ is hier een inspirerende weerslag van. Met je frisse, nuchtere blik op veranderingsprocessen in mensen en organisaties en je directe confrontaties belichaam je de provocatieve aanpak in alles wat je doet, als samenwerkingspartner en als opleider. Je zet mensen op een ander been, daagt uit en bent zelf het levende voorbeeld.  Ik ben er trots op dat we jouw opleiding tot provocatieve coach mogen toevoegen aan ons opleidingsaanbod voor coaches en trainers. Een krachtige methodiek uitgedragen door een bevlogen vakvrouw!

Blankestijn & Partners geeft trainers- en coachingsopleidingen op meerdere competentieniveaus. Speerpunten in de opleidingen zijn: verdiepend vakmanschap, persoonlijke ontwikkeling en leren in organisaties. 


Het stermodel voor coaches, trainera en teamcoaches

Download het e-book van Silvia Blankestijn: praktische handvatten, duidelijke interventies, en werkvormen die je direct kunt toepassen.

 


Gratis workshop Coachen en trainen met het Stermodel

stermodel-Blankestijn.jpg

Gratis workshop over coachen, trainen en teamcoaching met ziel en zakelijkheid. Maak kennis met de impact van coachen, trainen en teamcoaching op de zes ontwikkelingsniveaus. En ervaar hoe je met ziel en zakelijkheid kunt coachen en trainen. 
Meer weten over de gratis workshop?


Klik hier voor meer informatie over de opleidingen.