Vendl is een opleidingsinstinstituut dat zich bezighoudt met het opleiden van professionals in de provocatieve gespreksvoering. Wij zijn het toonaangevende bureau van Nederland in provocatieve psychologie, met als drijvende kracht psycholoog Adélka Vendl.

Beste startende psychologen,

Vanaf vorig jaar zijn wij gestart met een pilotonderzoek bij de gemeente Tholen om te kijken wat de opbrengsten zijn van provocatieve gespreksvoering met jeugdigen. Vanuit de praktijk en onderzoek is gebleken dat jongeren zeer te spreken zijn over een provocatieve aanpak. Het brengt humor met zich mee, er wordt veel vaker gelachen en de hulpverlener ziet sneller een doorbraak in gedragsverandering.

Ben jij nou een startende psycholoog (het liefst in de K&J A&O of klinische richting)? Dan hebben we voor jou een mooie aanbieding. We nodigen je graag uit voor een demonstratiedag, in ruil voor een verslag van de dag.

Op 17 januari 2019 wordt er in Tholen een demonstratiedag provocatief coachen gegeven door Adélka Vendl.
Deze dag is voor iedereen die weer provocatief wil bijtanken, maar ook voor de psycholoog die nog provocatief ‘maagd’ is.

Provocatief foto1.jpg

Adélka Vendl?

provocatief foto 2 .jpg

Adélka heeft zich ontwikkeld tot een van de specialisten op het gebied van provocatief coachen. Zij laat je spelenderwijs zien wat de waarde is van deze manier van coachen. Ze neemt de invloed die wij coaches of therapeuten denken te hebben met een korrel zout. Tegelijkertijd maakt ze je ook duidelijk waarom juist in deze tijd, met de overvolle GGZ, provocatief coachen een goed alternatief kan bieden: het ont-problematiseert. Naast haar bedrijf stort Adélka zich op onderzoek op dit gebied.

“Het onderwerp is te leuk om niet te onderzoeken. En ik heb een wetenschaps-hart, dus waarom zou ik het niet doen? Het gaat waarschijnlijk wel even duren, but who cares?”

Nog niet bekend met de provocatieve psychologie?

Weet je nog niks van provocatieve coaching? Je kunt gerust komen! Vermeld bij je aanmelding wel dat je provocatief-maagd bent, dan krijg je een special treatment.

Wat krijg je?

·      Lekker provocatief bijtanken: Nieuwe provocatieve inzichten

·      Quick fix: Vastgelopen met een cliënt? Doe een sessie!

·      Even opfrissen: basistechnieken

·      Breinprikkels: nieuwe ideeën om problemen met cliënten provocatief aan te pakken

·      Lachen, leren en ontregelt raken

·      En natuurlijk overheerlijke zelfgemaakte taart van Adélka

Geïnteresseerd? Mail voor de voorwaarden naar info@vendl.nl en tot de 17e!

Provocatief foto 3.jpg