Back to All Events

FEESTELIJKE OPENING NIEUWE LOCATIE UNLP!

  • UNLP Koningshof Schipluidenlaan 4 1062 HE Amsterdam (map)

Feestelijke opening UNLP

Op maandag 17 april 2017 (2e paasdag) kun je tussen 11.30-18.00 uur kennismaken met de nieuwe locatie van UNLP. Deze dag presenteert UNLP vol trots haar nieuwe locatie aan de Schipluidenlaan 4 (Koningshof), te Amsterdam. De opening wordt groots gevierd met een festivaldag boordevol workshops, demonstraties en feestelijke activiteiten. Deze dag is geschikt voor één ieder die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en groei.

INSPIRERENDE WORKSHOPS
Kom proeven, ervaren en meedoen aan inspirerende workshops en feestelijke activiteiten. De nieuwe locatie van UNLP biedt een uniek decor aan ruim 16 workshops voor jong en oud. Beleef deze dag met ons mee en ontdek de vele mogelijkheden van de praktische psychologie met o.a. Provocatieve coaching, NLP, Mindfulness, EFT, Hypnose en Familieopstellingen. Onze trainers staan deze dag klaar om je vragen te beantwoorden. Laat je deze dag inspireren door het brede aanbod van UNLP.

GENODIGDEN WELKOM
Wij nodigen je van harte uit deze dag met ons te vieren! Iedereen is welkom. Kijk op ons uitgebreide programma welke workshop het beste bij je past. Er is zelfs een kinderprogramma. Onze nieuwe locatie is groter, moderner en beschikt over meer zalen en meer oefenruimtes. Kortom de perfecte plek om jezelf verder te ontwikkelen. UNLP nodigt je van harte uit om deze feestelijke opening met ons te komen vieren. Dit onder het genot van een hapje en drankje.

ZAAL 2
Provocatief Coachen - Adelka Vendl
Provocatief coachen maakt liefdevol een karikatuur van het wereldbeeld van de cliënt. Het is een spannende en prikkelende methode om met humor, warmte en uitdaging de cliënt snel in zijn kracht te zetten. Het doel is om tegengas uit te lokken en deze in de goede richting te buigen, namelijk tegen het eigen saboterende gedrag. Deze workshop zit vol humor en inzichten.