Back to All Events

De menselijke Apk-keurin

Pop-up Psycholoog

Deze zomer was ik met mijn gezin met onze retro camper op reis. Een droom van mijn man die nu eindelijk is uitgekomen. Na 5000 km kwamen we samen met onze kinderen en de bus weer in Utrecht aan. De bus had het prima gedaan en dat terwijl hij net zo oud is als ik (48). "Zo nu moet hij wel even voor een onderhoudje, een APK" zei mijn man.

Dat de bus het zo goed had gedaan komt omdat mijn man de bus regelmatig onderhoudt (zo niet vertroetelt), daardoor doet een bijna 50 jaar oude auto het nog prima. Wij mensen denken dat we voor onszelf geen APK nodig hebben. De wereld veranderd, onze relaties veranderen en elke dag veranderen we een klein beetje mee, maar een menselijke APK? Daar doet eigenlijk niemand aan.

Zonder de algemene periodieke keuring zou de bus het waarschijnlijk niet zo lang volhouden en het zelfde geldt voor ons mensen. Als je wil kan daar verandering in komen. Zondag 29 september 2019 bieden wij gratis een mogelijkheid voor de menselijke APK. In het bos van Bilthoven wordt de hele dag een pop-up psycholoog neergezet in ons retro busje.

VOOR WIE?

Ben jij toe aan een check-up of ben je nieuwsgierig in wat de provocatieve psychologie met jouw probleem kan doen? Dan ben je van harte welkom. Adélka Vendl is één van de bekendste provocatieve coaches van Nederland en zal deze dag de sessies verzorgen. Adélka doet onderzoek naar coachingspsychologie en geeft al 20 jaar les in provocatief coachen. Door middel van de sessie kun je ervaren dat de provocatieve APK jou heel snel kan helpen.

WAT KRIJG JE?

  • Een intake van 5 minuten (is jouw probleem geschikt voor deze sessie?)

  • Een sessie van 15 minuten

  • Een opname van jouw sessie die je thuis terug kan luisteren

  • Frisse blik op jouw probleem

En veel lachen, humor en aha momenten!

pop-up-psycholoog-vendl.jpg
 
Earlier Event: August 1
Advanced 2 daagse masterclass
Later Event: October 31
KLM