Back to All Events

Provocatief coachen. Dat lijkt me dus echt niks voor jou!

  • Vendl 217 Soestdijkseweg Zuid Bilthoven, UT, 3721 AD Netherlands (map)
Provocatief coachen Forzes

Altijd al willen ervaren hoe een provocatief coachgesprek eraan toegaat? Houd je van uitdaging en humor in je gesprek? Provocatieve coaching vindt zijn oorsprong in de provocatieve psychologie, die staat voor: mensen zelfstandig maken. Met provocatieve coaching lok je tegengas uit vanuit verbinding, verwondering vergezeld van een dosis humor. Als je dat beheerst, doorbreek je vastzittende patronen. Ben je net als wij benieuwd of provocatief coachen een goede aanvulling is op andere coachstijlen in jouw organisatie?

adelka-vendl-rond.jpg

We nodigen je van harte uit om dat te ontdekken in een kennismaking met expert Adélka Vendl, auteur van het boek ‘U lijkt mij een vrij hopeloos geval’. Adélka demonstreert, licht toe en laat je oefenen en ervaren op onze volgende Open Netwerk Bijeenkomst van maandag 12 november 2018. En natuurlijk ontvang je van ons haar boek!

 
U-lijkt-mij-een-vrij-hopeloos-geval.jpg
 

Netwerken
We sluiten de avond af met een ‘walking dinner’ zodat ieder gelegenheid heeft nader of hernieuwd met elkaar kennis te maken en om, licht provocatief, met elkaar van gedachten te wisselen. Om ongeveer 20.00 uur ronden we af en gaan, met een boek onder de arm, huiswaarts.

De investering voor deze bijeenkomst bedraagt € 95,- (excl. BTW en administratiekosten).

Inschrijven kan tot 5 november. Ken je iemand die mogelijk ook geïnteresseerd is in deelname? Deel dan dit bericht. Kun je zelf niet, dan ontmoeten we je graag op een volgende bijeenkomst.

 
brain-Vendl-provocatief.gif

Wanneer?
Maandag 12 november
16.30 tot 20.00 uur

Waar?
Kasteel Hoekelum
Edeseweg 124
6721 KE Bennekom

Drie keer per jaar organiseren we de Forzes | Open Netwerk Bijeenkomsten voor relaties en netwerkgenoten. Daarin staan aansprekende en actuele onderwerpen rond verandermanagement en organisatieontwikkeling centraal. De bijeenkomsten zijn gericht op het onderling uitwisselen en verdiepen van kennis, ervaringen, elkaar (anders) leren kennen en kort en krachtig met en van elkaar leren.

Earlier Event: November 1
Provocatieve interventies in Mediation
Later Event: November 13
Women United diner