Back to All Events

Post-HBO opleiding Trainen met ziel en zakelijkheid 4: Systemisch teamtrainer

In deze gevorderde trainersopleiding leer je jezelf als belangrijkste trainingsinstrument in zetten binnen de dynamiek van teams en organisaties, en vergroot je je systemische interventiekunde.
De opleiding is gebaseerd op inzichten uit de groepsdynamica, organisatieopstellingen en fasen van teamontwikkeling.

 

Systemisch trainen: persoonlijke, team en organisatiedynamieken

Leren begeleiden van team- en organisatiedynamiek

Ben je op zoek naar diepgaand inzicht in de dynamiek en wetmatigheden van systemen? Merk je dat je gestructureerde trainingsaanpak niet meer toereikend is voor de groepsdynamica in een team? Wil je kernachtig leren interveniëren in team- en organisatiedynamiek?
In de trainersopleiding ‘Trainen met ziel en zakelijkheid 4: Systemisch teamtrainer’ leer je jezelf als belangrijkste trainingsinstrument patroondoorbrekend en met compassie in te zetten binnen ‘de jungle van een organisatie’, vergroot je je interventiekunde binnen intensieve groepsdynamische processen en krijg je vele praktisch toepasbare tools voor teamtraining en teamcoaching.
In de opleiding ervaar je hoe het is om binnen een groep op het scherpst van de snede te worden begeleid in je persoonlijke ontwikkeling en krijg je opdrachten op maat die je helpen om het beste uit jou als trainer te halen. Dit proces leer je ook in je eigen groepen begeleiden, zodat je teams en organisaties met ziel en zakelijkheid kunt trainen.

‘Een training volgen bij Silvia Blankestijn is een diepgaand proces ervaren waarbij je stap voor stap bij de kern komt.’ - Bianca Osinga, Zelfstandig trainer

‘Silvia Blankestijn heeft de kracht, helderheid en doeltreffendheid om vanuit compassie de confrontatie niet uit de weg te gaan.’ - Robbert Huser, Zelfstandig trainer

stermodel Blankestijn & Partners

Erkenningen: Post-HBO, NOBTRA, CEDEO, CRKBO

Download hier de brochure

Earlier Event: November 30
Coachen met ziel en zakelijkheid