Back to All Events

beheer@get2know.nl

  • Vendl 217 Soestdijkseweg Zuid Bilthoven, UT, 3721 AD Netherlands (map)

Liefdesrelaties: Ze leefde nog lang en gelukkig of toch niet? 

unlp-cafe-klein.png

Vind jij het lastig om een relatie aan te gaan? Val je misschien op de verkeerde mannen of vrouwen? Is je relatie in een sleur geraakt? Of is een partner vinden geen probleem, maar kun je het juist niet goed volhouden?... 

Wil je je gelukkiger voelen in je relatie of ben je gewoon heel nieuwsgierig? Kom dan naar deze avond! Het belooft namelijk een spannende avond te worden.

Maak kennis met Provocatieve coaching 

Provocatief coachen is een vast onderdeel in de Coach IANLP opleiding bij UNLP. Tijdens deze editie van het UNLP Café verzorgt onze trainer en expert Adelka Vendl een interactieve workshop over liefdesrelaties. Het is een uitgelezen kans om kennis te maken met provocatief coachen en met je eigen thema’s aan de slag te gaan, mocht je die hebben. Durf jij uit je comfort zone te stappen of niet? Je bent van harte welkom deze avond.

Deze avond worden er één of twee live demonstraties gehouden, aansluitend worden de cases met elkaar besproken. Je leert als toeschouwer net zoveel als de deelnemer aan een demonstratie. Aansluitend zijn er een aantal gezamenlijke oefeningen over relatiegeluk. 

Wat ga je allemaal leren tijdens de workshop? 

Je ondervind hoe een provocatief coachgesprek er aan toe gaat en je krijgt inzicht in de belangrijkste relatie – blokkers die je hebt. Je hervindt de humor in je relatie en blijft daardoor gezond en gelukkig. Na de workshop weet je hoe je een duurzame relatie aan moet gaan, hoe je deze onderhoud en wat het van je vergt. 

Let op! De datum is 4 oktober i.p.v. 6 oktober

Programma
18.30-19.00 uur: Ontvangst en inloop deelnemers
19.00-20.15 uur: Workshop Liefdesrelaties
20.15-20.30 uur: Pauze
20.30-21.45 uur: Workshop Liefdesrelaties
21.45-22.00 uur: Afsluiting

Kosten:  € 5,00
Deelnemersbijdrage graag contant betalen bij binnenkomst.

Plaats: UNLP Schipluidenlaan 4 (Koningshof) 1062 HE Amsterdam

Op deze training zijn onze algemene voorwaarden van toepassing

Aanmelden UNLP Cafe 4 oktober