Back to All Events

Zomertraining provocatief en improvisatie


Dit jaar op Ibiza! 
Ibiza is een eiland met voor ieder wat wils. Het is er lekker weer in september, je kunt heerlijk naar kleine verlaten strandjes, je kunt het nachtleven in duiken, maar ook heel goed de drukte ontwijken en door het binnenland dolen.

Omschrijving van de zomertraining:

"Een uitdagende en fijne week vol provocatieve psychologie: voor bezinning, meer lef en minder tobben."

Elk jaar organiseert Vendl provocatieve zomertraining. In deze week leert u soepel om te gaan met lastige situaties die je in het leven tegenkomt. Weerstand, manipulatie, egozaken, spiraaldenken etc. Lachen om uw (eigen) onmogelijkheden werkt bevrijdend en geeft nieuwe energie om hier anders en beter mee om te gaan. Humor werkt verbindend en dit werkt plezierig door in de groepsynamiek.
Deze zomertraining is voor iedereen die wil ontdekken wat het leven voor hem/haar zinvol maakt en hoe je daar kunt komen! Wij doen dat op een provocatieve manier.

Naast werken gaan we ook heerlijk ontspannen en is er aandacht voor beweging. yoga, wandelen, pilates, impro theater.

Resultaat:
De zomertraining is geen vervanging voor de opleiding tot provocatief coach maar u leert zeker de beginselen van provocatief coachen. Daarnaast komt u komt uitgerust thuis, u heeft nieuwe energie, u humeur gaat er op vooruit en u maakt zich minder druk om zaken niet er niet toe doen.

Wat kun je verwachten?
We gaan voornamelijk veel aan de slag. Met provocatieve oefeningen, beweging, je stem. Jouw inbreng is een (levens)vraagstuk. Dat kan zo groot of klein zijn als je zelf wilt: werk/prive balans, grenzen stellen, persoonlijke effectiviteit of zorgen voor iemand,

Iedereen wordt een keer gecoached in het bijzijn van anderen. Iedereen leert hiervan. Het programma geeft voldoende ruimte om er naast de training nog op uit te trekken.

Praktisch
Op het eiland zijn voldoende slaapgelegenheden. Taxi's zijn niet duur maar je kunt ook een auto huren. We werken van 10.00 tot 16.00 op een locatie waar de lunch wordt verzorgd. Woensdag is er alleen in de middag les en vrijdag sluiten we om 14.00 af.

Op deze training zijn onze algemene voorwaarden van toepassing

Klik hier voor de fotoś van vorig jaar.

Overige informatie:

  • Bij inschrijving krijgt u een informatiepakket over vluchten, hotels en tips over Ibiza
  • U ontvangt het uitgebreide programma
  • Twee weken voor aanvang ontvangt u de definitieve bevestiging van uw inschrijving
  • Bij onvoldoende aanmeldingen zal de training worden geannuleerd
  • Na deelname ontvangt u van ons een factuur
  • De cursuskosten zijn exclusief verblijfs- en verzorgingskosten.