Trainingen voor vertrouwenspersonen

vertrouwensacademie
Vertrouwenspersoon vendl

De Vertrouwensacademie is een jonge speler in het werkveld van ongewenste omgangsvormen. Vendl en Radar hebben hun expertise gebundeld en verzorgen samen de opleidingen voor vertrouwenspersonen.

Onze doelstelling? Het versterken van de vertrouwenspersoon zodat zij een waardig partner is in de organisatie, voor het management en voor haar melders.

Wij doen dit op een frisse, onorthodoxe manier: met gezond verstand, een heldere blik en een flinke dosis uitdaging. Voor u als bedrijf betekent dit dat Vendl ervoor zorgt dat spelletjes die mensen spelen op de werkvloer begrijpelijk worden en leuk blijven. Daarmee wordt voorkomen ndat deze schade aanrichten. Dit alles met een sterke dosis van gezonde humor. Al onze opleidingen en nascholingen zijn of worden door het LVV gecertificeerd. Voor informatie mail naar info@vendl.nl

Wij hebben veel expertise voor de meer ervaren vertrouwenspersoon!

LVVV

De opleidingen en nascholingen worden gegeven door ervaren psychologen die veelal internationale ervaring met casuïstiek over ongewenste omgangsvormen hebben. Ook maken we gebruik van experts uit het veld, juristen, vertrouwenspersonen, en ervaringsdeskundigen. Allen zitten geregeld                                                                                            aan het tafel bij het management, raad van toezicht of het bestuur.

Wij werken o.a. voor de Politie Nederland, zorgorganisaties en overheden. Vendl de partner voor opleidingen, omgangsvormen en (klachten)onderzoek rondom omgangsvormen. We worden gewaardeerd voor onze persoonlijke betrokkenheid en communicatie met een kwinkslag. Het resultaat van onze interventies is concreet, de adviezen zijn helder.

Voor vertrouwenspersonen is intervisie onmisbaar, daarom hebben wij daar een gids voor opgesteld. Door op de link hieronder te klikken, downloadt u gratis de intervisiegids  voor vertrouwens personen in pdf.

Download hier de PDF