Omgangsvormen Scan

Omgangsvormen snel en inzichtelijk binnen uw organisatie in kaart brengen? Dat kan met de Omgangsvormen Scan ! Voor teams van 10 tot 10.000 medewerkers.

De scan brengt niet alleen omgangsvormen in kaart, maar geeft ook aan waar het team wil verbeteren, waar dat inderdaad slim is en... waar juist niet ! En niet door de geijkte, tijdsverslindende interviews, maar - héél 2017 - met behulp van online enquetes en slimme algoritmes.

De Omgangsvormen Scan is ontwikkeld in samenwerking metUniversiteit Eindhoven, afdeling arbeids- en organisatiepsychologie. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën waarmee u heel veel mensen tegelijk kunt bereiken en iedere doelgroep met elkaar kunt vergelijken. U kunt er bovendien precies mee bepalen of en op welke wijze er ongewenste omgangsvormen spelen binnen een team/ bedrijf. Ook krijgt u concrete aanwijzingen hoe dit te verbeteren en hoe je als bedrijf van elkaar kunt leren.

De voordelen op een rijtje:

  • op concreet gedragsniveau kunnen vaststellen of er ongewenste omgangsvormen spelen binnen een team/ bedrijf en welke dit dan zijn
  • kennis en goede oplossingen met elkaar delen door inzicht wie op welke onderdelen goed scoort
  • een prioriteitenlijst met precies aangegeven welke actie u kunt uitvoeren om het gewenste niveau te bereiken van goede omgangsvormen
  • eenvoudige beschikking over veel informatie die vervolgens zelf geimplementeerd kan worden door concrete tips. Dus geen ingewikkelde termen maar b.v:  Een van de acties die jouw team zou kunnen helpen is om elke 2 weken het punt omgangsvormen een uur op de agenda te zetten en dit door een vertrouwenspersoon uit te laten voeren.


[Hennie van Staveren, Manager Leiderschap Politie Midden Nederland]: "Dit heeft ons veel meer concrete informatie en handvatten opgeleverd dan menig MTO ".

Nieuwsgierig geworden? Doe nu een mini  test van de Omgangsvormen Scan. De vragenlijst omvat een aantal voorbeeldvragen met daarbij een vergelijking met eerdere invullers, een overzicht van uw eigen scores en een stap-voor-stap verbeterplan. 

omgansvormenscan