Vergoedingen

Therapie

Waneer u een verwijsbrief van de huisarts heeft kunt u bij ons terecht voor vergoedde zorg. Wij werken samen met een BIG geregistreerde psychotherapeut. Een enkele keer kan het zijn dat we vol zitten bij een verzekeraar. Dan is vergoeding niet mogelijk. Dit ligt er aan dat verzekeraars bepaalde maximum quota hanteren voor een praktijk.

Coaching

De meeste werkgevers hebben budget beschikbaar voor ontwikkeling van personeel. Als werknemer kun je aanspraak maken op dit ontwikkel budget en dit besteden aan coaching, training of opleiding. Vraag je werkgever of hij/zij wil investeren in je groei of je employability. Voor organisaties of zakelijke trajecten geldt een zakelijk tarief. Hierover informeer ik u graag persoonlijk. Voor zakelijke trajecten is het mogelijk een offerte op maat op te stellen. 

  • Er  zijn verschillende mogelijkheden om de kosten voor een coachingstraject  beperkt te houden:

    • Ontwikkel budget werkgever: (Bijna) iedere werkgever heeft budget beschikbaar voor ontwikkeling van personeel. Als werknemer kun je aanspraak maken op dit ontwikkel budget en dit besteden aan coaching, training of opleiding. Vraag je werkgever of hij/zij wil investeren in je groei of je employability.

    • Belastingaftrek: Als particulier kun je kosten (incl. BTW) als scholingskosten aftrekken, mits het doel ervan het verkrijgen van een (nieuwe) baan is of het beter functioneren in je baan. Bijna alle kosten voor loopbaanbegeleiding zijn aftrekbaar. Er is een drempel van € 250,-

    • Belastingaftrek ondernemers & ZZP-ers: Voor ondernemers geldt dat coaching aftrekbaar is voor de inkomsten-, vennootschap- en omzetbelasting.

 


Ik ben geregistreerd als basispsycholoog en heb een NIP registratie. Nederlands instituut voor psychologen. Daarnaast ben ik erkend door de NOBTRA als Master trainer (hoogste niveau).