De Provocatieve stijl van Vendl

Vendl: Tja met zulke ouders.....

Provocatieve psychologie =
Actiegericht, snel, werkzaam en leuk

Of het nu gaat om coachen, trainen, of adviseren: wij zijn het kenniscentrum op het gebied van de provocatieve psychologie.

Wij verzorgen korte en langlopende opleidingen in provocatief coachen, daarnaast heeft Vendl een coachpraktijk. Samen met onze frisse student-psychologen en onze klanten, doen wij ook onderzoek naar de werking van provocatieve psychologie.


Provocatief betekent niet dat je clienten mag kwetsen, vrijuit beledigen of onderuithalen, zoals helaas nog veel mensen denken. De provocatieve stijl biedt een wezenlijk andere benadering. Er wordt opgetreden vanuit een belangeloze, verwonderde en luchtige houding om het denken te verbreden. De flinke dosis humor zorgt er voor dat er veel gezegd mag worden. En dat betekent versnelt inzicht.

 

Onze klanten waarderen met name de diepgang, out of the box denken, professionaliteit, humor en betrokkenheid. 

Vendl verzorgt al meer dan 15 jaar opleidingen (opleiding tot provocatief coach) en advies op het gebied van gedragsverandering.

Be good ánd Do good

Vendl is niet alleen betrokken bij haar klanten maar draagt ook bij aan maatschappelijke verandering. Zie onze betrokkenheid bij Thecoachingfellowship

Samen met Betterfuture verzorgt Adelka Vendl leiderschapstrainingen voor Nederlandse vrouwen en Gambiaanse vrouwen: Women United . Dit programma verbindt 3 belangrijke kernwaarden voor ons:

  • Werken aan eigen waarden en persoonlijke groei
  • Samenwerken met de Gambiaanse leidinggevende
  • Bijdragen aan verbeterende omstandigheden van Afrikaanse vrouwen