Back to All Events

Succesvol inzetten van Mars en Venus stereotyperingen

U bent al aan de slag met provocatief coachen maar je wilt je graag verdiepen. Een van de perspectieven die u bij coaching goed kan helpen is het man-vrouw perspectief. Cliënten komen de dynamiek tussen man- vrouw, vrouw-vrouw en mannen onderling overal tegen. Op de werkplek, bij vrienden en als partners. De communicatie problemen die hier regelmatig door ontstaan kent iedereen!

 Waarom zou u als coach geen gebruik maken van een aantal wetmatigheden die zich afspelen bij mannen en vrouwen? Het is inmiddels al wel duidelijk, mannen zijn echt anders dan vrouwen! Leer de valkuilen die er op dit gebied bestaan kennen en vergroot uw coachvaardigheden. 

Adélka : Als provocatieve coach zet ik stereotyperingen vaak in om het probleem van de cliënt helder te maken. En het werkt: ofwel er komt een schoorvoetende beaming (van een aantal facetten hoor je niet alles…) of een heftig verzet. En dat willen wij hebben! Verzet geeft je autonomie terug en zorgt voor kracht, creativiteit en beweging. 

Hoe ziet de dag er uit?

  • oefening stereotyperen
  • Theatermethodieken om stereotypen te leren herkennen
  • Demonstratie
  • Eigen cliënt & mogelijkheid tot het inbrengen van vragen (wij kijken samen hoe vragen met stereotyperingen aangepakt kunnen worden)
  • Gevorderde technieken in Stereotyperen
  • Weten waar mannen en vrouwen gevoelig voor zijn (zodat je dit snel kunt inzetten)

INCOMPANY

Deze trainng kunt u in-company aanvragen.

Op deze training zijn onze algemene voorwaarden van toepassing

Earlier Event: October 3
Vrij presenteren!
Later Event: October 4
Uitdagend werken in groepen