Adlka Vendl

Adélka Vendl

Dit is Adélka:
psycholoog, provocatief, uitdagend, warm, gepassioneerd en analytisch. Leest in bed: LINDA en International coachingpsychology review
Doelgroep:
Volwassenen


Thema's:  
Assertiviteit, angst, zelfvertrouwen, depressie, persoonlijkheids strubbels, onrustig, relatietherapie, burn-out, en persoonlijk leiderschap

Ik ben 20 jaar werkzaam als psycholoog. Mijn werkwijze is dat ik veel meer naar de mens kijk dan naar het probleem of diagnose. Die is voor mij ondergeschikt. Belangrijker is het: hoe kan ik je helpen weer goed te functioneren?
Ik werk op een zeer frisse en easy going manier. Het combineren van warme steun met een dosis uitdaging en realisme. Net als het normale leven eigenlijk ...

We lopen allemaal wel eens vast in het leven, dat is niet meer dan normaal als je kijkt wat er van ons verwacht wordt. En wat we van onszelf verwachten. Ik geloof erin dat je carrière en privé goed kunt combineren. Maar je kunt niet alles hebben. Weten wat je talenten zijn, assertief optreden en je zelfverzekerd voelen zijn daarbij belangrijk. Maar ook acceptatie van wat niet lukt. Ik begeleid je daarbij in de juiste keuzes te maken. En dat je je weer fijner te voelt.

Wie komt er zoal bij mij? Zomaar een greep

  • Een lerares die goede begeleiding in haar burn-out wil

  • Een mid twintiger die zijn depressie klachten wil aanpakken

  • Een paar dat minder ruzie wil maken

  • Een HR manager die een nieuwe functie ambieert en assertiver wil optreden

  • Een financieel manager die de diagnose ADHD heeft

  • Een hoge ambtenaar bij het rijk die vastgelopen is in zijn werk

  • Een part time werkende vrouw die last heeft van angst en naar buiten gaan

Ik ben een internationaal werkende psycholoog en daardoor leer ik dat we overal op de wereld soms tobben met dezelfde thema's. Coaching op het cruciale punt van je carrière ontwikkelt leiderschap & kracht en versnelt je impact. Coaching is een onderdeel van je persoonlijke ontwikkeling en het bereiken van je doelen, of het afzien daarvan ;).
Coaching en therapie kan soms door elkaar lopen. De thema’s die je op je werk tegenkomt spelen natuurlijk ook een rol in je privé leven.

Voor KLM personeel:KLM Purser coaching

opengraph.png
download.png

Ik streef ernaar om een positieve invloed te hebben op de wereld van morgen. Dat zie je terug in mijn lidmaatschap bij  thecoachingfellowship.org Ik zet mij in om vrouwen (25-35) te coachen zodat zij de echte top kunnen bereiken.  Not only be good but also do good.