Adlka Vendl

Adélka Vendl

Dit is Adélka:
psycholoog, provocatief, uitdagend, warm, gepassioneerd en analytisch. Leest in bed: LINDA en International coachingpsychology review
Doelgroep:
(jonge) vrouwen met carrière,  ambitieuze  professionals, leidinggevenden en ondernemers  
Thema's:  
assertiviteit, angst, zelfvertrouwen, keuzes maken,  work/life balance, ondernemerschap en leiderschap

Ik ben een internationaal opererende coach en daardoor leer ik dat we overal op de wereld soms tobben met dezelfde thema's. Coaching op het cruciale punt van je carrière ontwikkelt leiderschap & kracht en versnelt je impact. Coaching is een onderdeel van je persoonlijke ontwikkeling en het bereiken van je doelen, of het afzien daarvan ;).
Coaching en therapie kan soms door elkaar lopen. De thema’s die je op je werk tegenkomt spelen natuurlijk ook een rol in je privé leven.
Ik geloof erin dat je carrière en privé goed kunt combineren. Maar je kunt niet alles hebben. Weten wat je talenten zijn, assertief optreden en je zelfverzekerd voelen zijn daarbij belangrijk. Maar ook acceptatie van wat niet lukt. Ik begeleid je daarbij in de juiste keuzes te maken.
Ik coach op een zeer frisse en easy going manier. Het combineren van warme steun met een dosis uitdaging en realisme. Net als het normale leven eigenlijk ...

Ik streef ernaar om een positieve invloed te hebben op de wereld van morgen. Dat zie je terug in mijn lidmaatschap bij  thecoachingfellowship.org Ik zet mij in om vrouwen (25-35) te coachen zodat zij de echte top kunnen bereiken.  Not only be good but also do good.