Referenties Bedrijven

André Vis, hoofdredacteur Wegner nieuws media Tubantia liet een onderzoek doen door Vendl
Via de methodiek van Adelka en Jan (leverde ons 2400 data op) krijg je snel inzichtelijk waar verbeterpunten liggen en hoe ieder individu er in staat. De kracht is de presentatie en vertaling. In posters wordt via kleurengrafieken een perfect beeld geschetst en zie je ook hoe redacties onderling van elkaar verschillen. Daarmee konden we het resultaat tastbaar verbeteren. Maar ook de nazorg vond ik goed, Adélka hielp ons mee hoe we feedback in de organisatie konden vormgeven. 

Martijn Keijzer, praktijkcoach en Vertrouwenspersoon Politie regio IJsselwaarden volgde de opleiding tot Vertrouwenspersoon speciaal ontwikkeld voor de Politie: 
"Mij viel vooral de flexibiliteit in een verder vaststaand programma op. Sterk punt vond ik het hoge gehalte van informatie op maat: in overleg kon het programma worden aangepast waardoor je je automatisch meer betrokken voelt bij de cursus."

 Attie van der Plaat, verpleegkundige volgde een training Provocatief coachen: 
"Het provocatief communiceren heeft me ongelofelijk veel goed gedaan. Ik gebruik de provocatieve communicatie zeer geregeld en krijg al die mannen in de gevangenis in Zwaag lachend de deur uit. Kicken!" 

 Kue Chang Heong, medewerkster EclipseIT volgde de op maat gemaakte training:
Beïnvloeden en Effectief Communiceren: "Voor aanvang van de training vindt een intake met de deelnemers plaats waarna Adélka het programma zodanig invult dat een ieder aan bod komt. Onze consultants zijn erg over Vendl's trainingswijze te spreken en een tweede sessie zal worden gehouden." 

Frans Vlek, zelfstandig trainer/coach volgde een training Provocatief coachen: 
"Ik zou me even goed achter de oren krabben voordat je zo'n provocatieve opleiding bij Vendl gaat doen. Het wordt namelijk nooit meer als vroeger. Ik ben zo onverstandig geweest om het te doen en kan geen cliënt meer onder ogen komen zonder een soort prettige opgewektheid te voelen. Vroeger kon ik nog ernstig, zelfs bedenkelijk of deskundig kijken, net zolang vragen stellen tot ik het probleem begreep en dan met een oplossing naar buiten komen. Nu heb ik in één minuut leuk contact, ben ik stellig (of juist niet), gebruik al mijn creatief potentieel (of juist niet), neem alle tijd (of juist niet) en bewandel alle denkbare zijwegen en kom daarmee in no-time tot de kern. En het ergste is: na een werkdag heb ik nog energie over. Dus denk hééél goed na voordat je je aan Vendl overgeeft..."