Herdruk-boek-Adelka-Vendl

Herdruk
U lijkt me een vrij hopeloos geval

Auteur: Adélka Vendl
ISBN: 9789462721135
Uitgeverij: Uitgeverij Thema
Aantal pagina's: 192

  • Met illustraties van Blommestijn
  • Voor coaches, trainers, psychologen, maatschappelijk werkers etc. en iedereen die een andere wind wil laten waaien in de GGZ
  • Dit boek geeft je het vertrouwen om zelf te experimenteren met provocatief coachen

Wie het provocatief coachen op een juiste manier gebruikt kan uitzonderlijke resultaten boeken. De vrijheid die je daarmee wint, is zeer aantrekkelijk en maakt je als mens tegelijk krachtiger. Je kunt anderen op een liefdevolle manier aan je binden en je bereikt snel resultaat.
De provocatieve psychologie draait veel zaken om, problemen zijn ineens goed en oplossingen zoeken zinloos. Dit geeft een fris perspectief op hulpverlenen en draagt bij aan plezier bij jou als coach en zelfredzaamheid bij je cliënten.

Dit boek maakt helder hoe deze coachvorm werkt, wordt er verbinding gemaakt met de wetenschap en geeft een aanzet tot experimenteren.

Provocatief coachen is een humoristische en bloedserieuze manier die je cliënt zijn problemen zelf laat inzien!


Adelka Vendl over de nieuwe editie van haar boek:

 

Adélka Vendl is psycholoog en heeft een eigen praktijk. Met haar bedrijf Vendl verzorgt ze opleidingen, spreekt en doet onderzoek naar de provocatieve psychologie.

Als coach bij thecoachingfellowship begeleid ze internationaal getalenteerde jonge vrouwen die de ambitie hebben om de top te bereiken.

Klik hier voor programma boekpresentatie

Boekpresentatie

12 januari 2018

Recensies herdruk: U lijkt me een vrij hopeloos geval