Welkom LVV vertrouwenspersoon; leuk dat u een kijkje bij ons neemt !

Of u nu VPOO of VPI bent, een gecombineerde functie heeft of verantwoordelijk bent voor het thema ongewenste omgangsvormen: Vendl biedt een breed en actueel opleidingsaanbod aan vertrouwenspersonen. Met meer dan 10 jaar ervaring opgedaan vanuit de geuniformeerde sector en de zorg, zijn onze opleidingen sinds 2 jaar gecertificeerd en goedgekeurd door het LVV. 

Wat kunt u bij ons verwachten? 

  • Gedegen en heldere manier van werken
    Vertrouwenspersonen zijn professionals en bovenal mens. En op die manier wordt u dan ook door ons benaderd en zijn onze trainingen opgebouwd.  Wij hebben oog voor de persoonlijke effectiviteit van de vertrouwenspersoon zoals het omgaan met dilemma's, werken in het organisatorische krachtenveld en beïnvloedingsstrategieën. We laten u leren door middel van theorie en praktijk cases met elkaar te verbinden. Daarnaast geven wij u veel actuele informatie over de drie hoofdtaken van uw functie; opvang, advisering en voorlichting.
  • Plezier
    Opleidingen moeten plezier geven. Uw brein staat dan open voor nieuwe paden. Alles wat u leert over gedrag, ongewenste omgangsvormen en psychologie geeft handvatten om situaties beter aan te gaan. Niet alleen in deze functie, maar in al uw werk. Waar u ook weer veel plezier aan kunt beleven...
  • Nieuwste technologieën
    Wij hebben een moderne, kostenbesparende methodiek ontworpen waarmee u omgangsvormen binnen een team of afdeling kunt onderzoeken: De Omgangsvormen Scan. Een ideale tool voor u als vertrouwenspersoon, om samen met uw leidinggevende of HRM meer aan preventie te doen en het vertrouwenswerk op de kaart te zetten.


Wij nodigen u uit om geheel vrijblijvend bij ons uw licht op te doen en uw vragen te stellen. We zullen altijd kiezen voor kwaliteit, zijn transparant, direct en eerlijk en willen u graag een helder beeld geven van onze organisatie. Voor meer info kunt u terecht bij Adélka Vendl (030-7370871) of stuur een mail adélka@vendl.nl.

En besluit u met ons in zee te gaan? Dan krijgt u de voorbereidingskosten van de eerste training van ons cadeau!